fbpx

Infrarood vloerverwarming, verwarm je woning zonder gas.

De duurzaamste manier om je huis te verwarmen.

Wil je dat we je terugbellen?


Invalid Input
Vul je telefoonnummer in zodat we je terug kunnen bellen.
Invalid Input
Uiteraard is dit 100% gratis en vrijblijvend.


Waarom amorfe infrarood vloerverwarming?

Verwarm je momenteel nog je huis met gas? Herken je óók de nadelen? Lelijke radiatoren, installaties die vaak stuk gaan, hoge onderhoudskosten… DHP biedt hiervoor een goed alternatief. Hiermee verwarm je je huis duurzaam, namelijk… met amorfe infrarood vloerverwarming!

 • Wil je zeer comfortabele vloerverwarming in je huis?
 • Wil je een systeem wat zeer weinig onderhoud nodig heeft omdat het geen draaiende onderdelen bevat?
 • Wil je het gasverbruik in je woning omlaag halen?

Gebruikt geen gas

Snel warm

Onderhoudsvrij

Aangename warmte


Eenvoudige en snelle installatie

De infrarood verwarmingsmatten zijn eenvoudig te installeren. Voor deze vloerverwarming hoeven geen leidingen te worden ingefreesd of ingegoten.

Werkt met alle domotica systemen

DHP verwarmingsmatten zijn aan te sluiten op verschillende domotica protocollen. Uiteraard is ook een stand-alone versie leverbaar.


Minder stof en betere luchtvochtigheid

Omdat infrarood direct verwarmt en niet de lucht om je heen, droogt de lucht niet uit. Met infrarood verwarming is de luchtvochtigheid veel beter. Ben je gevoelig voor droge lucht? Dan gaat jouw leefklimaat er een flink stuk op vooruit met infrarood verwarming.

Een aangename, gelijkmatige warmte

De natuurlijke, infrarode stralingswarmte voelt meteen aangenaam warm. En het blijft warm. Omdat het bij infrarood verwarming niet gaat om de luchttemperatuur, heb je ook veel minder last van luchtwervelingen en luchtstromen. Het voelt heerlijk comfortabel.Hoe Werkt deze Infrarood Vloerverwarming?

Dankzij de unieke eigenschappen van amorfe metaal wordt je huis zeer comfortabel vanuit de vloer verwarmd. Omdat je voor het verwarmen alleen elektriciteit gebruikt is het beter voor het milieu. In combinatie met zonnepanelen kun je energieneutraal worden. Je kunt dan zelf al het energie opwekken dat je verbruikt.

Wat is er Zo Bijzonder aan Amorfe Metaal?

Amorfe metaal is een metaal met een unieke structuur. Het wordt ookwel metaalglas genoemd. Het metaal bestaat uit moleculen die op een speciale manier zijn gepositioneerd. Hierdoor is het zeer geschikt voor verwarming.

Wat is Amorfe Metaal Precies?

Uit ons blog

  Is solid state heating de toekomst?

  Terwijl ik dit blogbericht zit te schrijven is de CV ketel in mijn woning stuk. Eerst gaf hij alleen aan dat de waterdruk te laag was. Na het bijvullen en resetten werd er nog niks warm. Het expansievat zou defect zijn dacht de loodgieter. Na die nagekeken te hebben bleek het toch de CV ketel te zijn die kapot is. Het zat er al aan te komen, want ieder jaar aan het begin van de winter had hij al storingen en moest de loodgieter komen om wat onderdelen te vervangen. Waarna het weer een tijdje goed ging.

  Lees meer...  

  Manieren om je woning te verduurzamen.

  Wereldwijd zijn doelstellingen afgesproken om de opwarming van de aarde niet te ver te laten oplopen. Daarvoor moeten we minder CO2 uitstoten. Met het verbranden van fossiele brandstoffen stoten we veel CO2 uit. Bovendien raken fossiele brandstoffen op, dat maakt dat het niet duurzaam is.

  Lees meer...  

  Waarom moet Nederland van het gas af?

  In de jaren zestig kwamen we erachter dat er ongelooflijk veel gas in de Nederlandse bodem zat. Ruim 50 jaar hebben we daarvan geprofiteerd. Het rijk heeft veel geld verdiend. Maar wat wetenschappers al jaren wisten, bereikt nu ook de mensen die het voor het zeggen hebben. Gaswinning is slecht voor het milieu.

  Lees meer...  

Meer weten over infrarood vloerverwarming? Bel ons voor meer informatie op 085-7441445.

Of laat je terugbellen:

Invalid Input
ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Of stuur ons een e-mail.

Geschikt als hoofdverwarming

Vaak lees je over infrarood dat het om ‘bijverwarming’ gaat. Maar dat is een misverstand. Want infrarood vloerverwarming is juist zeer geschikt als hoofdverwarming. De warmteafgifte is zo efficiënt en het rendement zo hoog, dat je je geen betere verwarming kunt wensen.In nieuwbouw én in bestaande bouw

Wil je gasvrij verwarmen? Een stil en ruimtebesparend verwarmingssysteem? Infrarood vloerverwarming passen we toe in nieuwbouw én bestaande woningen. De verwarmingsmatten kunnen zelfs in wanden worden weggewerkt. Of combineer de installatie met een verbouwing of renovatie. Bovendien kan infrarood verwarming eenvoudig kamer voor kamer worden geïnstalleerd. Zo maak je je woning geleidelijk gasvrij en spreid je de kosten.

Kan onder elke topvloer

Kies gewoon de vloerafwerking of vloerbedekking die je mooi vindt. Hout, steen, laminaat, pvc, gietvloer, tapijt, alles kan. Je hoeft niet bang te zijn dat de topvloer warmte tegenhoudt. Infrarood vloerverwarming werkt namelijk anders, zonder noemenswaardig warmteverlies.

Kan op elke ondervloer

Nog een voordeel van infrarood vloerverwarmingsmatten: ze kunnen op beton én op een houten ondervloer. Op verdiepingsvloeren kan conventionele, watergedragen vloerverwarming soms niet. Heeft jouw woning een houten vloer? Dan is infrarood dé vloerverwarming voor jou.

Verwarmingsmatten passen overal

Onze infrarood verwarmingsmatten zijn ultradun, slechts 2 mm. Daardoor kunnen ze zonder hak- en breekwerk in vrijwel elke situatie worden geplaatst. Voor deze vloerverwarming hoeven geen leidingen te worden ingefreesd of ingegoten. Onze installateurs zorgen voor de juiste isolatielaag bij jou thuis.

Back to Top